מה יכול להתפתח אם בכלל?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/03/2008 | 02:30 | מאת: ירין

היי ד"R גידי הכרתי לפני שבוע וחצי מישהו בן 21 שמגדיר את עצמו ביסקסואל. המפגש הראשון( לאחר שיחות של תקופה לפני הפגישה -שבועיים ויותר) היה מצויין: הייתה תקשורת טובה ישבנו בבית קפה ושוחחנו מעל לשוש שעות ,לאחמ"כ אפילו זרמנו למגע (ללא חדירות) הוא החמיא לי וגם אני ואני הרגשתי כלפיו משהו.. אולי נדלקתי גם כי אני די נמשך אליו. למרות שהיה צריך להתעורר מוקדם למחרת הוא נשאר איתי והייתה תחושה של תשוקה ,אך לא גמרנו (אולי הוא חש שלמרות המשיכה טיפה הייתי לחוץ ולא ממש עמד לי באופן מלא כי לא ראיתי עצמי זורם באותו הערב אולי ) לאחר המפגש דיברנו מעט באופן וירטואלי , ומאז לפני כשבוע וחצי לא נפגשנו (הוא בבסיס סגור ומשתחרר בסופשים) , אך שמתי לב שהוא מגיב ומדבר איתי , אך לא בצורה של רגשות כפי שהביע אותם בזמן הפגישה ..האם הוא מפחד מרגשותיו אליי? האם הוא נמשך? שאם לא אז לא היה נשאר איתי ככ הרבה שעות ביחד במגע צמוד שלי ושלו .. מה לדעתך הגורם לכך שהוא פחות מגיב ? אני משתדל לא להראות יותר מידיי סימפטיה כדי לא להיפגע וכדי לא להבריח כמובן. אני טיפוס רגשי אבל שקול גם מבחינה רציונלית . אני יודע שהיה כבר בעבר עם מס' גברים ואני לא הראשון שלו. הוא הרגיש איתי נינוח ביותר בזמן הפגישה ולא הפגין לחץ (אולי אני טיפה הייתי לחוץ בזמן הסקס כי לא חשבתי על זרימה מלאה אפילו שנמשכתי אליו וחוץ מזה אני נהנה מאוד בסקס ללא חדירות גם) השאלה בעצמם אם הוא נמשך והתקשורת הייתה טובה אז מה בעצם גורם לו להתרחקות מסויימת? מה ממליץ לעשות בברכה רבה ירין

25/03/2008 | 09:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ירין, שיחה של שש שעות במפגש ראשון מעידה, ללא ספק, על התקרבות גדולה מאוד, ואולי אף מפחידה (את אותו בחור). בנוסף, להיות ביסקסואל בגיל כה צעיר פירושו של דבר, בין היתר, להשאיר את פתוחה את האופציה לקשר נורמטיבי עם אישה. אינני יודע אם זה המצב, אך אלה גורמים שכדאי לך לקחת בחשבון כדי לא להיפגע. המלצתי היא לשמור על מרחק, או בניסוח אחר, מרחב מחיה, עם אותו בחור. קח צעד אחד או שניים אחורה ואפשר לו להתגעגע אליך. בדוק אם הוא יוזם. ראה מה קורה בסופי שבוע - האם הוא יוזם פגישות? וכמובן, קח גם את ההצהרה על ביסקסואליות בחשבון. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

29/03/2008 | 22:23 | מאת: שבוזי

שמתי לב שאתה מייעץ מספר פעמים לאפשר מרחב מחיה, לתת לצד השני ליזום.. אבל מה אם הצד השני יחשוב שאני לא מעוניין כי אני לא יוזם?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים