נדלקתי על מישהו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/03/2008 | 15:21 | מאת: יאסו

הוא מנהל של איזשהו סניף של רשת בתי קפה ידועה. רק בגללו אני מגיע לסניף מספר רב של פעמים בחודשים האחרונים, בשביל האפשרות שאולי יתפתח משהו. לא בטוח שהוא בקטע, אינטואיציה אומרת שכן. מבטים מדי פעם. אני מרגיש את זה. אבל לצערי אין לי אומץ ליזום משהו. והוא לא יוזם (אולי הוא חושב שאני לא מעוניין, אולי הוא לא מעוניין, אולי הוא לא בקטע, אולי הוא לא פנוי). אני בראש בונה לי כל מיני תרחישים דימיוניים - שהוא מתחיל איתי, או אני איתו, ואנחנו נכנסים למערכת יחסים ורודה וממושכת. אבל הכל בראש. מה יהיה איתי? אני אמצא אהבה מציאותית פעם? ריאלית?

25/03/2008 | 09:20 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יאסו, ברור, שאם תמשיך לחיות את הפנטזיה הנוכחית שלך, בלי לעשות מעשה ולבדוק, לא תמצא אהבה אמיתית. מצד שני, חשוב להבין את הפונקציה ההגנתית שפנטזיה זו מספקת לך. היא, למעשה, מונעת ממך להתחיל קשר לא רק עם אותו בחור אלא עם בחורים בכלל, משום שאתה מנקז את כל האנרגיה הנפשית שלך אליו, כאשר רוב הסיכויים הם שזו אהבה בלתי אפשרית. מדוע אתה נזקק לפנטזיה זו? השערתי היא שהסיבה לכך היא דימוי עצמי נמוך שלא מאפשר לך את ה"שפשוף" שעוברים בחורים רבים כאשר הם חווים דחייה. לכן, המלצתי לך היא לפנות למטפל גיי-פרנדלי ובעזרתו לטפל בדימוי העצמי הנמוך באופן שיאפשר לך לנקוט צעדים מציאותיים יותר למציאת בן-זוג. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים