עזרה אפקטיבית ומהר בעינייני תקשורת עם בנשים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/03/2008 | 11:29 | מאת: BINARY_CODE

שלום ד"ר רובינשטיין הבעיה שלי היא אולי תשמע קצת מצחיקה אבל יש לי בעיה שאני לא יודע כיצד להתחיל עם הבחורות במילים יותר מורכבות אני לא מצליח ליצור מצב שבחורות נימשכות אלי מבחינה מינית ורומנטית בכול פעם שהייתי מעוניין ליצור קשר עם מישהיא זה היה ניגמר לא טוב כתוצאה בערך באזור גיל 19 פשוט החלטתי שאני זה שלא מעוניין בקשר עם אף אחת וככה חלפו להן 7.5 שנים ויום אחד קרה איזה מיקרה שגרם לי לשנות את כל הגישה שלי לעיניין התחלתי שוב לנסות ליצור קשרים עם בחורות דרך הנט (אמרתי לעצמי אני יתחיל לאט להיתרגל לעיניין) במשך 3 חודשים שרפתי כל יום לפחות 4 שעות היתה לי רק תוצאה אחת מהעיניין אך היא לא בדיוק רומנטית הכרתי מישהיא באתר מקושרים ובאיזה שהוא שלב הקשר שלי איתה הפך להיות קשר עסקית ובנוסף חברי (אנחנו חברים ממש קרובים מדברים כל יום מיספר פעמים ביום) אבל בלי שום קשר לכל זה מה שקרה זה שהתאהבתי בא ובגלל שאני בן אדם מאוד היגיוני ומחושב (אולי קצת יותר מידי) אמרתי לעצמי שזה עלול להיות בעייתי קשר עסקי+מערכת יחסים ואמרתי לעצמי שאני שם לזה סוף ומחסל את כל העיניין (על ידי שימוש בצורת מחשבה היגיונית) ישבתי איתה לשיחה וסיפרתי לה הכל מה אני מרגיש וחושב ואפילו סיכמתי איתה שאני לא ינסה ליזום כלום ביננו (הרעיון היה לירות לעצמי ברגל כדי שמביחנה הגיונית זה מאוחר מידי כדי לבנות מערכת יחסים או במילים אחרות הפלתי את עצמי במכוון כדי לפספס את הרכבת וכתוצאה לאחר לעבודה) היא הרגישה הקלה כמובן מהסיבה שהיא (כמו כל השאר) לא נימשכת אלי בשום צורה שהיא אך העיניין עדיין לא תם חודשיים לאחר מיכן אני עדיין מרגיש אותם רגשות ולמעשה נוספה לי הרגשה של תיסכול לפני שבועיים החלטתי שאני הולך לשבור את המילה שלי (מה שאף פעם לא קורה) ואני מיתכוון לנסות לבנות איתה קשר הבעיה היא שאני לא ממש יודע איך לעשות את זה ואיך אני יכול לעורר אצלה את הרגשות המתאימים אני יודע שזה ניתן לביצוע יש אין ספור מאמרים על כל נושא הפיק אפ על הנט אבל מישפטים ומילים לא ממש עוזרות לי אני צריך משהו יותר מוחשי כמו דוגמאות שטח להעתיק מהם או לפחות משהו בסיגנון אני ממש צריך עזרה ופתרון המהיר יחסית כי הפסדתי מספיק זמן אני היום בן 27 ואני נימצע במצב שאף פעם לא היתה לי מערכת יחסים כל שהיא (גם לא דייט) העיניין מטריד אותי מאוד היה לי מיספר פעמים לפני חצי שנה שזה הביא אותי לדיכאון ומחשבות אובדניות אבל יצאתי מי זה אבל העיניין עדיין ממש מטריד אותי ובמקום לרחם על עצמי אני משקיע את כל האנרגיה שלי בלחפש ולמצוא ולממש פתרון לעיניין תודה רבה שהקדשתה את הזמן לקרוא פוסט זה אני ישמח לראות תשובה מימך מה אתה חושב על המצב ואני עוד יותר ישמח לקבל איזה שהיא הכוונה לאנשהו שיכול יהיה לעזור (אני לא מחפש טיפול פסיכולוגי ממושך שיקח כמה שנים אלה משהו שיעזור לי נקודתית כאן ועכשיו מקסימום משהו שיקח חצי שנה גג)

15/03/2008 | 16:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, אמנם הפורום מיועד להומוסקסואלים, אך קראתי בעיון את פנייתך. קשה לי להאמין שיש טיפול מהיר לבעייתך, אך תוכל בכל זאת לנסות טיפול קבוצתי (בד"כ אנו מציעים אותו לאחר תקופה של טיפול פרטני). בקבוצה תוכל לקבל משוב אותנטי מבחורות, בתנאים מוגנים של תמיכה הדדית. כדי להתקבל לקבוצה תעבור ריאיון אצל המנחה ואם יש בעיה קשה יותר (למשל, הדיכאון והמחשבות האובדניות), הוא יפנה אותך לטיפול מתאים. אתר שבו תוכל למצוא קבוצות טיפוליות המונחות ע"י מנחים מקצועיים מוסמכים במחיר סביר הוא www.igroups.co.il . בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com

19/03/2008 | 22:05 | מאת: מוני

אני בן 35 ומעולם לא יצאתי לדייט עם בחורה, לא כל שכן בחורה לוהטת לא כל שכן בחור. גם אני צריך עזרה. רוצה להיפגש?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים