הומוסקסואליות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/02/2008 | 18:01 | מאת: רועי

אני בן 23 לאחרונה התחלתי לעבוד אם ילדים במסגרת פרוייקט פר"ח. ואני הומוסקסואל.. קורה לי לפעמים שאני מתחיל ממש לפחד ולהלחץ מזה שעלולה לי להיות משיכה אליהם... אני מאוד אוהב אותם (למרות שהם לפעמים משגעים אותי - אני עובד עם ילדים עם בעיות התנהגותיות ורגשיות קשות) לא הרגשתי דבר עד כה לילדים ואין לי מושג מאיפה זה הגיע פתאום. אני לא מסוגל לשאת מחשבה שאולי אני יכול לפגוע במישהו קל וחומר בילדים. האם יש חשש לפדופיליה ? הייתה לי מחשבה לא אחת שאולי בעצם גם אני רוצה לחזור להיות לפעמים ילד אני לא יודע אם זה קשור.. בנתיים אין לי כמעט שום מחשבות מיניות על ילדים חס וחלילה אבל קורה לפעמים שאני איתם ופתאום נגיד מישהו מרים חולצה ואני נלחץ מזה רק מעצם המחשבה שאולי אני נמשך אליהם באיזו שהיא צורה.. אודה לך על תגובתך

25/02/2008 | 21:17 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רועי, קודם כל, טוב מאוד שאתה מודע לתחושות המתעוררות בך כשאחד הילדים מרים חולצה וכד'. שנית, לפי תיאוריך מתקבל הרושם שמדובר יותר באיזו אובססיה שהתפתחה אצלך, אובססיה שאין חשש שתתממש. כפי שאנשים שסובלים מחרדה וחוששים להשתגע אינם משתגעים, גם אובססיות אינן מתממשות. נראה לי שאתה בשליטה, אך אני כן מעודד אותך לפנות לטיפול (רצוי אצל מטפל גיי-פרנדלי) בכדי לטפל באובססיה הזו (ואולי יש אחרות?). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים