בעיה רצינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/08/2005 | 14:43 | מאת: gg/s

שלום ד"ר גידי אני בת 28אין לי מחזור יש לי קול גברי ודומה לגברים אני מקווה שאתה מבין הבעיה שלי עברתי בדיקות לפני 10 שנים ולא המשכתי השאלה האם יש אפשרות לעבור איזה ניתוח ולהיות בחורה ולא בחור ולמי אני צריכה לפנות לאיזה רופא ואם יש מ"ס טלפון לפנות אליו ותודה ד"ר

31/08/2005 | 18:54 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, לפני שאענה חשוב לי להבהיר שהרצון לשינוי המין אינו בתחום הכיווניות החד-מינית, אשר לה מוקדש הפורום הזה. ניתוחים לשינוי מין קיימים בשני הכיוונים. מי שאחראית על האבחון הפסיכולוגי הכרוך בניתוחים אלה היא ד"ר דליה גלבוע העובדת במרפאה הפסיכיאטרית של המרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל-השומר. (ייתכן שיש מי שמחליף אותה בתפקידה, אך אני משער ששם יידעו לעדכן אותך על כך). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים