חרדת נטישה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/12/2007 | 12:05 | מאת: אביבה קומשוב

המשך- חרדת נטישה קיימת -אבסורד 5.האם אדם הקרוב אלי נהרג מכל סיבה שהיא ורגשית אין אני משתחררת מהקשר אליו ,למרות שהוא איננו ואני מצויה כל הזמן בחרדת נטישה האם ניתן לומר עלי כי אני לקוי שכלית שעושה דברים שלא בידיעה? 6. האם אדם המצוי בחרדת נטישה (מבן זוג) פועל באופן בלתי רציונלי ולא אמצויונלי? 7. האם אדם המצוי בחרדת נטישה (מבן זוג) ופועל באופן אמוציונלי -האם פעולות אלו שנעשות על ידו הם פעלות לאחר שיקול דעת או באיבוד הדעת 8. האם אדם המצוי בחרדת נטישה יכול שיפעל רק במישור אחד שלא בשיקול דעת , באיבוד דעת , ברפיון שכלי, ואת כל שאר חייו ינהל באופן שוטף , נורמלי, בצד העסקי, החברתי, 9. האם אדם המצוי בחרדת נטישה מבן זוג יפעל לגרושין ממנו ?

07/12/2007 | 14:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אביבה, הפורום עוסק בקשייהם של אנשים הנמשכים אל בני מינם. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים