חושדת בבעלי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/10/2007 | 23:13 | מאת: גלי

אני נשואה שלושים וחמש שנים וחושדת כי בעלי הומוסקסואל,אמרתי לו זאת ופירטתי לו את כל הסיבות והוא מכחיש,איך אני יכולה לדעת האם הוא באמת הומוסקסואל?

06/10/2007 | 11:17 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גלי, האינדיקציה המהימנה היחידה לנטייה מינית הומוסקסואלית היא המשיכה המינית של האדם לבני מינו. משיכה זו, אגב, אינה חייבת להיות ממומשת. מכיוון שכך, רק האדם עצמו יודע זאת בוודאות על עצמו וכל הסממנים החיצוניים יכולים להתקיים או לא להתקיים. יתר על כן, לפעמים חלק מהסממנים החיצוניים מופיעים על גברים סטרייטים. המלצתי לך, במקום לתחקר את בעלך באשר לנטיותיו המיניות, לטפל ישירות במה שמפריע לך בחיי הזוגיות איתו במסגרת ייעוץ זוגי (אם אם יסרב ללכת, לכי את ראשונה - חלק גדול מהבעלים מצטרף מאוחר יותר). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים