ממצב?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/09/2007 | 12:50 | מאת: אסף

מוכרת התופעה הזו של פידבק? אחרי סטוצים, תמיד יש לי הדחף לקבל "משוב" מהפרטנרים.. במסנג'ר, סמס. חשוב לי לוודא שהם נמשכים אליי, שהם היו רוצים להיפגש איתי שוב, שאני לא דוחה בעיניהם וכו'. אני יודע שזה מעיד על דימוי עצמי מאוד נמוך.

20/09/2007 | 13:17 | מאת: מיכאל

הי אסי הדחף הזה הוא מאוד טבעי, ולהערכתי מאפיין את רוב רובם של האנשים. ההתנהגות שלך נשמעת לי ממש טבעית והגיונית... חשבתי פעם כשהייתי צעיר יותר, שלא איכפת לי מה אנשים אחרים חושבים עלי, כי הגעתי למסקנה שהם לא חושבים עלי. אבל, עם הזמן התפכחתי, האמת היא שחושבים עלי, וכן איכפת לי מה הם חושבים עלי. תרגיש טוב מ.

21/09/2007 | 11:05 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסף, אומרים שמודעות למצב היא חצי מהטיפול בו. אני מסכים עם ההשערה שהתנהגות זו עשויה להעיד על דימוי עצמי נמוך. האם בתחומים אחרים אתה גם מחפש אישור מהזולת למעשיך ברמה כזו? אם כן, אני מעודד אותך לפנות לטיפול אצל מטפל גיי-פרנדלי שיבין את ההקשר החברתי-תרבותי של ההתרחשות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים