משהו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/08/2007 | 21:42 | מאת: טובי

שאלתי היא האם יש קשר בין טראומות ילדות אשר יכולות להשפיע על נטייה מינית ?

31/08/2007 | 10:48 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום טובי, קשר כזה לא נמצא במחקרים (נמצא רק קשר בין התעללות מינית בילדות והפרעת אישיות גבולית). על סמך שאלתך הקודמת והשאלה הנוכחית, נשמע שאתה מאוד מתלבט ומתייסר סביב זהותך המינית. העדות היחידה לנטייה מינית הומוסקסואלית היא משיכה מורגשת לבני אותו מין. אם עברת התעללות מינית, אתה מוזמן לפנות לקו הסיוע לגברים נפגעי תקיפה מינית בטלפון 1203 או לאתר מקום www.macom.org.il. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים