איך נפתרים מאהבה ישנה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/08/2007 | 14:21 | מאת: ליאור

גידי שלום. אני בן 21 ומזה שנה שאני והאקס שלי נפרדנו ועדיין אני לא מפסיק לאהוב אותו ולא נותן לי את האופצייה לצאת עם אחרים , מתחילים איתי ואני יישר פוסל ושולל. האקס כבר המשיך בדרכו ויוצא עם אחר. אני מבין את הבעייה אך לא יודע איך אני מוציא לי אותו מהמחשבות ובעיקר מהלב. אשמח לתגובתך.

24/08/2007 | 09:51 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליאור, כנראה שהאקס שלך טיפוס פחות רגשני ממך ולך לוקח יותר זמן להתגבר. אני לא חושב שהכיוון צריך להיות להוציא אותו ממחשבותיך אלא להפסיק להשוות אליו את ה"מועמדים" החדשים לקשר. כשאתה "פוסל", אתה צריך להיעצר לרגע ולשאול את עצמך למה אתה פוסל. הרי לא ייתכן שכל מי שמתחיל איתך אינו לטעמך. יכול להיות שמספר שיחות ייעוץ עם מטפל גיי-פרנדלי יוכלו לעזור לך לעשות סדר בדברים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים