בלבול

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/07/2007 | 21:13 | מאת: רמי

אני בחור דתי (לא יותר מדי דתי)בן 22 לא קימתי מעולם יחסי מין לא אם אשה ולא אם גבר אני נמשך לנשים עד פה הכל בסדר הבעיה היא שממש בפתאומיות נכנס לי לראש שאני צריך להיות אישה (כלומר לעבור ניתוח לשינוי מין)מה הסיבה לזה והאם זה טיבעי, אני לא יודע אם יש קשר אבל אני אדם שסובל מדכאונות וממצבי רוח שמשתנים מקצה לקצה (כלומר מטוב לרע ומרע לטוב)ומה זה אומר על הנטיה המינית שלי ועל המשיכה המינית שלי

30/07/2007 | 00:19 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רמי, קשה לתת לך תשובה אחראית ומקצועית בלי להכירך אישית. השילוב בין בלבול בזהות המינית עם מצבי רוח מתחלפים עלול להצביע על הפרעת אישיות. המלצתי לפנות לאיש מקצוע מתחום בריאות הנפש לצורך אבחון וטיפול מקצועיים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים