גדי אני חושב שלא הבנת אותי נכון

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/11/2020 | 13:41 | מאת: יוני

זה שוב אני ראיתי את התשובה שלך ורשום בה הן במקווה ומה שהתכוונתי שכשאני רואה גבר במציאות ערום אני לא נמשך בכלל לא לאיבר שלו ולא לשום דבר ולא גורם לי שום חשק מיני רז איך זה שבסרטים כן? ולמה שאני יסתכל על כל איבר של כל גבר אפילו אם הוא זקן או מכוער או אפילו על אח שלי? אשמח לתשובה

שלום יוני, מאוד ברור ומובן איזו תשובה היית רוצה לקבל. זקפה היא "פוליגרף", מדד פיזיולוגי למשיכה מינית שאינו מזייף, ולכן גם אם מדובר רק בסרטים, פירושו של דבר שקיימת משיכה מסוימת לגברים. אתה נמשך לנשים ומממש משיכה זו והמשיכה המסוימת לגברים אינה שוללת את המשיכה לנשים. ביסקסואליות נעה על רצף בן 7 דרגות הנקרא "סולם קינסי", עליו תוכל לקרוא במאמר הבא: https://www.shrink-friendly.co.il/bisexuality-blessing-or-curse/ בכל מקרה, אין כל חובה לממש משהו שעומד בניגוד לאמונתך וכתוצאה ממנו אתה מרגיש גועל. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.shrink-friendly.co.il/

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים