אני מרגיש בדיוק כמו השואל הקודם ואני יסביר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/11/2020 | 23:59 | מאת: יוני

אני בזוגיות כבר הרבה זמן אני בן 19 שאני אומר הרבה זמן זה 3 שנים וחצי אני מרגיש בכל דבר שזה נכנס לי המחשבות האלה 24/7 ואני לא יכול להשתלט עליהם אני במציאות םשוט מסתכל על כל גבר על האיבר שלו וזה לא משנה עם זה אחי אבא שלי בן אדם מכוער שמן רזה זה לא משנה בכלל בנוסף במציאות ראיתי הרבה פעמים גברים עירומים ולא התעוררתי מינית אפילו לא לשנייה וזה לא גירה אותי בנוסף אני מכור לנשים מאוד נמשך אבל יכול לעמוד לי מסרטי פורנו גייז למרות שאני נגעל מזה וזה משגע אותי כי אני בן אדם דתי שהולך למקווה כל יום ורואה גברים עירומים ובחיים לא מרגיש כלום ולא מפסיק לחשוב על סיטואציות כל יום כל היום האם זה hocd? כי אני בחיים לא התאהבתי בגבר ולא נמשכתי

שלום יוני, כמובן שלא ניתן לאבחן HOCD או OCD דרך פורום באינטרנט. נשמע שאתה נמשך גם לגברים ותעיד על כך הזקפה שלך הן במקווה והן תוך כדי צפייה בסרטים פורנוגרפיים של הומואים. העובדה שאתה נגעל מכך לאחר מכן מצביעה יותר על הומופוביה מופנמת, בעיקר בהתחשב בכך שאתה דתי. כלומר, הפנמת את האיסור הדתי עליו גדלת ולכן בצד או לאחר המשיכה אתה נתקף גועל. אם אתה מאוד זקוק להגדרות ואבחנות, נראה לי שאתה נמשך לנשים ולגברים (כלומר, אתה ביסקסואל). עם זאת, אינך צריך לממש את משיכתך לגברים, במיוחד נוכח משיכתך לנשים והערכים עליהם גדלת. לכולנו יש פנטזיות ואין כל חובה לממש אותן. אני ממליץ לך לחלוק את תחושותיך באתרים כמו חברותא, הו"ד וכמוך הפונים לדתיים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין https://www.shrink-friendly.co.il/

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים