מה אני? סטרייט או בי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/09/2020 | 00:18 | מאת: שלומי

שלום אני בן 19 יש לי חברה 3 שנים ואני נמשך אליה מאוד כבר שנתיים שאני כל שנייה ביום חושב על האם אני נמשך לגברים ושואל את עצמי כל שנייה אני חושב שזה ocd בנוסף יש מלא טקסים כמו צפייה בפורנו גייז ברוב הפעמים לא עמד לי אבל יש פעמים שכן חשוב לציין שבמציאות אני לא נמשך לגברים זאת אומרת ראיתי גברים עירומים ובאף פעם לא התעוררתי מינית מה אני?

שלום שלומי, המחשבות והפעולות שאתה מתאר אופפיניות להפרעה טורדנית-כפייתית הומוסקסואלית: https://www.shrink- friendly.co.il/?p=760 מדובר בסוג מסוים של OCD שבו גברים הנמשכים לנשים בלבד חוששים שמא הם הומואים או עתידים להפוך להומואים. כמובן שתשובה בפורום לא תפתור בעיה עיקשת כזו ועלכן מומלץ לפנות לייעוץ פנים אל פנים אצל איש מקצוע מוסמך. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין ShrinkFriendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים