קושי בחדירה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/08/2005 | 13:00 | מאת: ברוך

היי, יש לי בן זוג מזה שלוש שנים. אני פאסיבי, אבל אף פעם לא מצליח לקיים חדירה מלאה, למעט אולי פעמיים-שלוש (במהלך כל שלוש השנים האחרונות), שגם בהן, זה היה כמעט עינוי (לא רק החדירה המלאה, אלא גם הדרך לשם - זה לוקח המון זמן). אין לי בעיות של מתח, אי נוחות וכדומה. ניסינו תכשירים שונים ומשונים מהארץ ומחו"ל. זה לא באמת מפריע למערכת היחסים, אבל זה בהחלט משהו שהייתי רוצה לפתור (בעיקר כשמתחוורות לי היכולות האנטומיות של פאסיביים - אני מתמלא קינאה). הסיבה היחידיה שעולה בדעתי, היא שיש לו איבר ממש גדול () ואני בחור דיי קטן ורזה... אם זה רלוונטי - שנינו בני 22. אשמח לתשובות, תגובות, ייעוץ, הפניות וכו' וכו'. תודה

19/08/2005 | 18:36 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ברוך, ניתן להתייחס לבעיה בשני רבדים: האנטומי-פיזיולוגי והפסיכולוגי. ברובד הראשון - מדובר בשריר טבעתי שניתן להרחבה באמצעות תרגול הדרגתי: החל מאצבע, אצבעות, צעצועי מין שונים דמויי איבר מין שניתנים לרכישה בחנויות לאביזרי מין (מהגודל הקטן ביותר ועד הגודל של איבר המין של חברך) וכלה באיבר המין של חברך. את התרגול ניתן לערוך בינך לבין עצמך ו/או בעזרת חברך כחלק מהמשחק המקדים. דרושים זמן וסבלנות רבים לעניין, אך ברמה הטכנית ניתן להרחיב את פי הטבעת לממדים גדולים הרבה יותר מאיבר המין של חברך. ברובד השני - הפסיכולוגי - העובדה שבמשך 3 שנים לא הצלחתם להגיע לכדי חדירה מלאה עשויה להעיד על כך שלמרות שאתה מגדיר את עצמך כ"פאסיבי", יש לך קושי מסוים לוותר על שליטה ולהתמסר באופן מוחלט לחברך. אולי באמצעות התרגול המשותף שהיצעתי במישור הפיזיולוגי תוכל להתגבר על הצורך שלך בשליטה ואולי תוך כדי התרגול תגלה שזה לא ההיבט היחיד שבו קשה לך לוותר על שליטה ביחסים (כדאי לך אולי לחשוב בינך לבין עצמך היכן עוד קשה לך לוותר). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים