לא יודע מה הנטייה המינית שלי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/10/2019 | 12:55 | מאת: מבולבל

שלום. אני בחור בן 24 כמעט, ואין לי מושג מה הנטייה המינית שלי. מבחינה רומנטית, תמיד העדפתי נשים, נמשכתי לנשים ועברתי פרידות קשות. מבחינה מינית, אני בבעיה. לא נמשכתי מעולם לאיברי מין נשיים, מדי פעם כן נמשכתי לאורגזמה נשית(השפרצה וכו', כי היא הייתה מלווה בגניחות מסויימות, "שאגות" שאותן אני אוהב). אבל לא לשדיים, פות, וכו'. מבחינת גברים, גם, לא נמשכתי מעולם לישבן, פין, ולא פינטזתי על קיום יחסי מין הומוסקסואליים הן בצד החודר והן בצד הנחדר. מה שכן, מאז שאני זוכר את עצמי יש לי פטיש ייחודי, בלעדי. והוא המושא *היחיד* למשיכה שלי מאז ומעולם, והוא שרירים בידיים. אצל נשים ואצל גברים, זה יכול להיות שרירים אצל אנשים/נשים רזים/רזות, וגם מפתחי/מפתחות גוף. זה פטיש שגורם לי להתמכרות לסרטים מסויימים ולעתים גם למצלמות רשת על מנת להשיג את התוכן הייחודי הזה. הייתה לי חברה אתלטית במשך הרבה זמן ובקושי עשינו חדירה, פשוט הייתי אוהב לראות את השרירים שלה בידיים ולאונן ולגמור בעצמי. כך הייתי מעדיף את זה. גם כשאני חושב על גברים, אני אעדיף יחסי מין בצורה הזאת ולא בחדירה, מין אוראלי וכו'. המשיכה הזאת לפעמים מאוד דומיננטית לכיוון של גברים כי שרירים זה משהו שרואים כמעט על כל גבר. אבל יש תקופות שהמשיכה היא בלעדית לשרירים נשיים או לאישה ספציפית. שוב, אציין שמבחינה רומנטית תמיד המשיכה הייתה לנשים. אני מרגיש שאני "הופך" להיות הומוסקסואל בגלל כל השאלות העצמיות האלה(אציין שאני סובל גם שנים מחרדות וocd ומטופל תרופתית. ) מה יש לי? אני מכור? זה סטיה? למה רק האיבר הזה מושך אותי ושום דבר אחר לא? תודה

שלום מבולבל, עניתי לפני מספר שנים על שאלתך זו. יש אנשים בעלי "פטישים" שונים, כפי שכינית זאת, או בלשון המקצועית, "פאראפיליות". הדבר שכיח יותר אצל הסובלים מ-OCD. שרירים מפותחים הם, ללא ספק, מרכיב שמעורר משיכה מינית ולא רק על גברים, כפי שמקובל לחשוב. יותר ויותר נשים מתאמנות בחדרי כושר ומזה שנים נערכות גם תחרויות של 'מיס פיטנס' וכד'. נתקלתי בהחלט במטופלים בעלי פנטזיות ביזאריות שונות, הומואים והטרוסקסואלים כאחד, שנמשכו למצבים ואברים ספציפיים מאוד שריגשו אותם הרבה יותר מחדירה. אם אתה רוצה להקים משפחה ואתה מסוגל פיזית לחדירה, אין מניעה מכך. אשר לחששך להפוך הומו - מדובר באובססיה ספציפית של ה-OCD: https://www.shrink-friendly.co.il/?p=760 בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים