פורנו סטרייטי והקשר לנטייה מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/10/2019 | 18:27 | מאת: גל

שלום פרופ' רובינשטיין, יש לי שאלה שדי מעניינת אותי. ידוע שגברים רבים שהם סטרייטים לכאורה מגלים רתיעה ממגע מיני בין גברים, בעוד שעם מיני לסבי אין להם בעיה. אבל פורנו המיועד לצופים סטרייטים כולל אורגיות רבות משתתפים, חדירות כפולות (ולעתים אף משולשות), והמגע בין הגברים ובין אברי המין שלהם בולט. האם זו אינדיקציה לביסקסואליות של השחקנים והצופים בסרטים אלה?

שלום גל, מדובר בסרט ובסרט, כמו בתמונה או בהצגה (גם אם ברמה אמנותית נמוכה) אדם משליך את עולמו הפנימי על הגירוי. מנקודת מבטו של הבימאי, לא נראה לי שהוא כיוון לביסקסואליות, אלא להפעלת כוח על נשים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין Shrink-Friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים