פורנו לסבי- מעיד על נטיות מניות?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/09/2019 | 13:53 | מאת: מאיה

שלום, האם צפייה ועוררות מינית כתוצאה מפורנו לסבי יכול להעיד על נטיה מינית? כל חיי נמשכתי לגברים ואף פעם גוף של אישה לא עשתה לי כלום. לפנע כשנה התאהבתי ממש בפסיכולוגית שלי והתחלתי לראות פורנו לסבי שממש עורר אותי מינית. האם הנטיה שלי השתנתה? האם עצם ההנאה מפורנו זה מעידה על משהו? אשמח לתשובה בהקדם זה מאוד מטריד אותי

שלום מאיה, חבל שלא ציינת את גילך, אבל התשובה לשאלתך חיובית. משיכה מינית של אישה לגוף של אישה, בין בסרט פורנוגרפי ובין במציאות, מעידה לפחות על ביסקסואליות (בהנחה שנותרה גם משיכה לגברים). בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

23/09/2019 | 00:07 | מאת: מאיה

אני בת 28 אני לא בטוחה שהמשיכה שלי היתה לגוף של האישה. זו לא יכולה להיות הזדהות עם מה שהאישה מרגישה? אולי מה שגרם לנוררות שזה עדין ויש את העניין של עוררות הואגינה במקום סרט הטרוסקסואלי, שיותר "אלים". האם בוודאות זה מעיד דווקא על משיכה?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים