אני ביסקסואל או הומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/09/2019 | 13:16 | מאת: אלעד

שלום דוקטור, אני בן 23 וכל חיי נמשכתי לבנות ואף פעם לא נמשכתי לגברים. בתקופת התיכון התחלתי לאונן על פורנו גברים מדי פעם אבל עדיין הייתי מאונן רוב הזמן על נשים. דבר זה תמיד גרם לי לחשוב שאולי אני הומו כי איך אני מאונן גם על פורנו גברים אבל באמת זה לא העסיק אותי כי נמשכתי בפועל רק לנשים. פשוט רק נשים עניינו אותי. עד גיל 22 לא קיימתי יחסי מין מלאים עם אישה ועד אז היו לי רק כמה קטעים חלקיים אשר היו מהנים. בגיל 22 קיימתי יחסי מין בפעם ראשונה וזה היה טוב. ועדיין בשלב זה נמשכתי רק לנשים. שבוע לאחר הפעם הראשונה שלי הייתי עם מישהי נוספת ופשוט לא עמד לי עם קונדום. באותו הרגע חשבתי שאני הומו, שהינה אני לא באמת נמשך לבנות, איך לא עמד לי- שזהו אני הומו ופשוט מאותו הרגע בנים התחילו להיות מושכים בעיני- דבר שבחיים לא קרה לפני והתחלתי להרגיש הרגשה בפי הטבעת, מן הרגשה שאני רוצה שיגעו לי שם. ההרגשה שאולי אני הומו עושה לי רע מאוד עד כדי רצון להיעלם. מאותו הרגע פורנו רגיל פחות עושה לי את זה, פורנו גייז הרבה יותר מעניין ובנים מושכים אותי. המחשבות שאני הומו לא עוזבות אותי וכל גבר שאני רואה ישר אני מדמיין שאנחנו שוכבים. כל דבר נראה לי בהקשר מיני עם גברים. ובנוסף, בנות כבר לא מושכות אותי כמו פעם. לפני זה הייתי רואה בחורה ברחוב והיה יכול לעמוד לי. הפנטזיות שלי זה שמישהו מזיין אותי- בגלל התחושה בפי הטבעת שבחיים לא הרגשתי לפני. למרות התחושה הקשה והחרדות שאולי אני הומו, אני ממשיך לנהל קשר עם הבחורה. לאחר חודשיים אני מחליט ללכת לטיפול אצל פסיכולוגית שטוענת שאני בחרדה בגלל שלא עמד לי ובגלל שהמחשבות שלי לא מפסיקות לבוא ועל פי ההיסטוריה המינית שלי אני כנראה לא הומו. הטיפול ארך כחודשיים וחצי וכלל תרופות נגד חרדה(ציפרלעקס) והמטרה הייתה כל הזמן לדחות את המחשבות שבאות ולא לתת להם מקום. אחרי חודשיים וחצי הפסקתי את הטיפול עקב נסיעה לחול. בגדול הטיפול לא כל כך עזר והמצב נשאר פחות או יותר כמו שתארתי לפני. לגבי הבחורה, הקשר נמשך כחצי שנה ודבר ראשון התאהבתי בה והיה מדהים. מבחינת יחסי מין, הרבה פעמים הסקס היה מדהים ואני גם בדרך כלל גמרתי מהר והייתי מסוגל לשכב כמה פעמים טובות בערב. לפעמים בסקס אני נכנס לשאלות עם עצמי שהאם זה זה, האם אני מספיק נהנהה או שהיא נהנת הרבה יותר ממני, או שהייתי רוצה שיזיינו גם אותי. השאלות מציקות ואני לא בטוח שאני סטרייט. שכבתי מאז עם עוד בחורה והמצב בסקס היה זהה. משתי הבחורות שהיה לי מדהים איתן משתיהן נפרדתי. כי המצב הזה כבר משגע אותי. אני בטוח שאני הומו אבל אני מנהל קשר זוגי. כרגע מבחינת משיכה זה באותו מצב שתיארתי אחרי שלא עמד לי. מצד שני אני כן נמשך ונהנה לשכב עם בנות. מה שאני תוהה זה כמה חרדה וכמה משיכה כל הסיפור הזה. אין ספק שאני מאוד חרד להיות הומו והראש שלי מתעסק בזה המון, אני כל שואל ובודק את עצמי וזה בטחול פוגע לי גם בסקס עם בנות והסיבה שכל זה התחיל היא באמת בגלל שלא עמד לי. מצד שני אני באמת נמשך והפנטזיה שלי היא שיזיינו אותי הכל מרגיש כל כך אמיתי. הפסיכולוגית בזמנו טענה שזה מרגיש כל כך אמיתי כי זו חרדה. זה מה שהיא גורמת לנו.  אני יודע שהפתרון הוא להירגע ופשוט לנסות ולראות מה קורה. פשוט קשה לי לנסות עם גברים. הייתי שמח לשמוע את דעתך ולראות מה אתה חושב על כל הסיפור.

שלום אלעד, בהדגשה יתרה על המגבלות של ייעוץ באינטרנט בלי להכירך - מצירוף הנסיבות שאתה מתאר מסתמן שאתה ביסקסואל, כאשר יש לזכור שהטרוסקסואליות בלעדית והומוסקסואליות בלעדית משתרעת על רצף בין 7 דרגות ורק אתה יכול למקם את עצמך על רצף זה. אתה מתאר הנאה מפנטזיות מיניות על שני המינים והחרדה מהמשיכה לגברים נשמעת לי לגמרי הומופובית עצמית (כלומר, נרתע ומבוהל מהרעיון של החלק בך שנמשך לגברים). אין פירושו של דבר שאתה חייב לקיים יחסים עם גברים או לבדוק מה קורה לך כשאתה שוכב עם גבר. אתה יכול ליהנות עם נשים ולפנטז על גברים (או להפך), אך אינך חייב לעשות משהו שמעורר בך חרדה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים