הפיכתו של אדם מסטרייט להומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/07/2007 | 13:59 | מאת: א'

אני ממש מבולבל והשאלה הזו אם אני הומו , סטרייט או ביסקסואל מטרידה אותי המון זמן , לפני כמה חודשים עלתה השאלה המטרידה הזו במוחי , מגיל קטן עוד כשהייתי בבצפר יסודי נמשכתי מאוד לנשים , פינטזתי על זה ועוד, היה לי קשרים עם בנות וגם עשיתי דברים עם בנות והתגריתי , אפעם גם לא הרגשתי הומו(לפי מה שהבנתי היותך הומו זה דבר שאתה תמיד יודע באופן מודע), אך פעם אחת בזמן שלא היו לי בנות כדי לספק ת'צמי, אז איזה אחד מהחברים שלי הציע לרדת לי והסכמתי,ידעתי שאני רוצה שהוא ירד לי כי זה נעים ולא בגלל שחס וחלילה אני נמשך אליו, רק מאז פתאום התחלתי לחשוש שמא אני הומו,ואז אחרי כמה זמן עם שיחה עם עצמי החלטתי שאני לא וכך גם הרגשתי, אך לאחר זמן מה השאלה הזו עוד פעם עלתה בראשי ומאז אני מאוד לחוץ לגבי זה , ושאני רואה גבר בטלויזיה אני מאוד מפחד והלב שלי מתחיל לפעום וכל זאת רק כי אני פוחד להימשך אליו ואז להבין על עצמי כל מיני דברים,אחר כך גם דיברתי עם החבר שירד לי לגבי השאלה המטרידה הזו , והוא אמרל י שאין סיבה לחשוב שאני הומו כי יש לו המון חברים הומואים כדי לדעת שאני לא כזה. מדי פעם יש לי הרגשה שאם עומד לי מגבר או משהו זה רק כי אני לחוץ שיעמוד לי מזה. ועוד דבר האם בנאדם שחייו לוו במשיכה לבנות יכול להיהפך להומו? הדחקה של הנטייה המינית שלך , היא דבר שנעשה במודע או לא במודע?

12/07/2007 | 14:11 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום א', אתה מתאר פאניקה הומוסקסואלית קשה ואני בטוח שאתה סובל מאוד. אם אינך נמשך למראה של גבר וכל ההנאה שלך הייתה רק מהעובדה שקיבלת מין אוראלי מגבר, אין לך סיבה לחשוש שאתה הומוסקסואל. אך אם, כפי שאתה מתאר, יש לך זיקפה למראה גברים, זה לא יכול להיות מלחץ. לחץ בד"כ גורם לאבד זיקפה. אם אתה נמשך במקביל לנשים, הרי שאתה ביסקסואל וזו לא בהכרח סיבה לדאגה, משום שאתה יכול ליהנות משני העולמות: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html המשיכה להומוסקסואליות יכולה להיות מודחקת שנים רבות ולפרוץ למודעות בשלב מסוים בחיים. ההדחקה היא תהליך לא מודע והיא מתרחשת בגלל שמשיכה לגברים היא תופעה שזוכה לסנקציה חברתית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים