רוצה להיות אישה - רק בסקס

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/11/2018 | 00:11 | מאת: עמית

אני בן 40, ושוקל לקחת הורמונים ולהמשיך לחיות כגבר. אשמח לשמוע דעתך.. אני נמשך מינית רק לגברים שנמשכים לנשים. כלומר- לצערי מי שנמשך לגוף שלי, איני נמשך נמשך אליו. אני רוצה שיימשכו לחלקים הנשיים שלי (שאינם קיימים). אני לא נהנה מלבוש נשי ואין לי פטיש טרנסווסטטי. אני פשוט אוהב מין שיש פה גבר שנמשך לאישה . ואישה שנמשכת לגבר. כלומר- בסקס אני נהנה רק אם אני בגוף של אישה. מעבר לסקס, לא ממש חשוב לי אם אני גבר או אישה. תודה רבה

שלום עמית, אינני מתמצא באופן מלא לאפקט הוויזואלי של נטילת הורמונים, אך הרעיון לא נראה לי מכמה בחינות. ראשית, לא ברור עד כמה להורמונים תהייה השפעה בכיוון שאתה מעוניין בו שלא כחלק מתהליך לשינוי מין ועד כמה הוא ימשוך גברים הומואים. שנית, גברים שנמשכים לגברים בעלי מראה "נשי" מעדיפים אותם ברוב המקרים הרבה יותר צעירים ומראה נשי בגילך עלול להיראות דוחה יותר מאשר מושך. שלישית, ישנם תחומי חיים אחרים - לא פחות חשובים מחיי המין - שבהם השינוי עלול להזיק לך. אבל, מעל לכול, דעתי המקצועית היא שאדם צריך להשתמש בנתוניו הטבעיים בצורה המיטבית ולפנות לשם כך לייעוץ פסיכולוגי. יש גם לבדוק האם אתה מרוצה מגופך בפני עצמו, אך שינוי קיצוני כל כך (לא מדובר על הליכה למכון כושר כדי להיראות חטוב יותר) כדי להפוך אובייקט מושך יותר נראה לי מאוד לא רצוי מבחינה פסיכולוגית והאכזבה מההשלכות עלולות לגרום לך דיכאון קליני. המלצתי לעבד את הנושא בטיפול. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים