מסופק מסיפוק של אחרים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/09/2018 | 16:39 | מאת: נילס

היי אני בחור צעיר די בתחילת דרכי המינית.מעבר לזה שאני הומו ונמשך לגברים מבוגרים, שמתי לב שהצורך שלי שהפרטנר שלי יגמור הוא הרבה יותר חשוב משאני אגמור, יותר מזה אני אפילו מוצא את עצמי בהרבה מקרים לא גומר כי אני מרגיש מסופק מזה שהצלחתי לספק את הגבר שלי. אני גברי ובטוח בגבריות שלי, אבל מרגיש שיש לי סוג של משבר עם הזין שלי, מרגיש צורך לדאוג ולספק איברי מין של גברים אחרים הרבה יותר מלספק את שלי

שלום נילס, בלי להיכנס לפרטי המקרה (דבר שכמובן אינו אפשרי דרך פורום באינטרנט), הרושם הראשוני הוא שחשוב לך לספק את הפרטנר המיני שלך, כמו שאתה כותב ללא קשר לגילו ולהפרשי הגילים ביניכם, מאשר לספק את עצמך. אם מתעקשים לראות בכך בעיה, אפשר להפליג למחוזות של הדימוי העצמי שלך, מדוע אתה פחות לעצמך מאשר בני זוגך, מדוע אינך דואג לעצמך קודם וכד'. זה בהחלט כיוון שיש לתת עליו את הדעת בטיפול פסיכולוגי פנים אל פנים, במידה ואתה סובל מהנושא. אם כל מה שאתה מוסר הוא מה שכתבת ואינך סובל מכך אלא אתה רק מעלה את העניין הואיל וזה לא "מקובל" או לא שכיח - אפשר להתייחס לזה גם אחרת. ראשית, סיפוק ראשי אחד שיש לך הוא השליטה בהנאה של הפרטנר שלך כמו הסיפוק שיש למשל לרופא שעוזר לחולה שאין לו את המשאבים לעזור לעצמו. כלומר, אתה מפתח תלות אצל בן הזוג בך ומפיק מכך סיפוק. דרך הפריזמה הזו, המעשה נתפס כהרבה פחות "אלטרואיסטי" ויותר "אגואיסטי". מטיפולי בגברים הטרוסקסואלים דווקא אני יכול להעיד שערכם כמאהבים נמדד ע"י יכולתם להביא את בנות זוגם לאורגזמה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים