כאבים בזמן סקס עם צעצועי מין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/09/2018 | 09:38 | מאת: אנונימית

אני בת 30.נשואה לבת זוג .אנחנו יחד מזה עשור כבר.. לאחרונה התחלנו להשתמש בצעצועי מין כגון סטראפון .מצד אחד זה מאוד מגוון לנו את יחסי המין.מצד שני.אני סובלת מכאבים בכל החדרה של הדילדו .וכן אנחנו משתמשות בנוזל סיכוך.אני חייבת לציין כי אנחנו קונות מדי פעם דילדואים חדשים.הדילדו האחרון שקנינו .הקוטר שלנו הןא 4.2 .אורך החדירה 18 סמ.האם הכאבים אצלי בגלל גןדל הצעצוע איכשהו? תודה!

שלום אנונימית, פורום זה מיועד לגברים בלבד. אנא פני לעמיתתי היקרה, דר' דליה גלבוע, המנהלת פורום ייעוץ ללסביות וטראנסג'נדרים באתר זה. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים