משבר זהות מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/06/2007 | 14:14 | מאת: מ.

הקטע הוא שמאז שהתחלתי להתאמן קצת ולנסות ולפתח שרירים יש לי יותר הערכה לגוף הגברי ,דבר שהתחיל מהרצון שלי לפתח גוף שימשוך דווקא בנות,שיגידו איזה חתיך ועוד שטויות אבל בזמן האחרון למרות שאני עדיין מרגיש משיכה לבנות ,אני מוצא את עצמי למשל בסרטי פורנו נמשך דווקא גם לגוף של הגבר עצמו,וזו למרות שאני בחיים לא מדמיין את עצמי בקשר עם גבר או מתנשק עם גבר כי זה עדיין דוחה בעיניי ובצורה מסויימת אני חושב שאני יכול להיות עדיין "מוקסם" רק מבנות למרות שגם אם אני אראה בר אני אחשוב בראש שלי אם הוא יפה או לא אבל לא יותר מזה וגם זה מתוך הרצון ההתחלתי שלי להיות כמו הבנים האלה כדי למשוך בנות. מה זה אומר עליי אני סטרייט, הומו או ביסקסואל?

04/06/2007 | 19:00 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מ., הגבול בין פיתוח גוף מתוך רצון להיראות כמו גברים מסוימים ובין משיכה אל אותם גברים הוא דק מאוד. אם אתה מוצא את עצמך נמשך לגוף של גבר וגם לגוף של אישה, זה הופך אותך לביסקסואל, בין אם המשיכה לגבר ממומשת הלכה למעשה ובין אם לאו. נטייה מינית נקבעת ע"י המשיכה ולא ע"י ההתנהגות בפועל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים