אני גבר בן 25 וקשה לי להיות גיי כי לא מתאים לי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/09/2017 | 00:20 | מאת: מכפר ערבי שהוא עקום ממשפחה תומכת ואהבת

שלום פרופ' אני בחור מכפר ערבי שהוא שומר על הטקסים הישנים וממשפחה עשירה וחופשייה שנותנת אהבה ודואגת ולא שואלת. ואני הרגשתי שאני שונה מהאחרים ולא ידעתי מה השינוי היה בגיל קטן שהייתי בן 16שאני נמשך לגברים ותמיד הייתי יודע שיש לזה סוף אך אני לא יוצא מזה ולא מאמין שזה יחווה איתי כל החיים הייתי עם בחורות ונהניתי הייתי מלך אתם הייתי נותן לה להרגיש יותר ממני עברתי 4 קשרים עם בנות הייתי בוגד בהן תוך כדי עם גברים שכבתי ופגשתי כל סוגי הגברים אך אני מעדיף רק דייטים חד פעמי קשה לי לחיות עם גבר או להיות אתו בקשר בהתחלה הייתי אך ורק אוהב לשלוט בפרטנר הייתי אוהב שליטה ואכרזי במידת הצורך פתאום גיליתי שאני זורם גם להיות אישה בגיל 23 ונסיתי כמה פעמים להכניס משהו בפי הטבעת אבל לא אהבתי נחדרתי רק פעם אחד כדי לשכנע את עצמי שזה לא מתאים לי שזה דבר מגעיל אבל לפעמים בשיא הלחץ מדליק אותי ומבאס אותי מצד שני אני חולם להיות גבר של אישה אחת שאצא מזה לא בגלל המגזר שלי להפך מאד אוהב את המשפחה שלי ואת החברים שלי גם אוהב לשכב עם בנות נהנה אתם אבל בזמן הסקס עם הבחורה יוצא לי מחשבות טורדניות שאני לא גבר לא מתאים לי עם בחורה ובאותו זמן נהנים ביחד אבל מרגיש שאני משכניע את עצמי ופה אני מתחיל לאבד שליטה.. ושוב אחרי המשבר כדי לשכוח אותה יוצא עם גברים כאילו מעניש את עצמי ושוב אני נופל כי אני הומו התייאשתי עם זה לא יודע מה אני.. החלום שלי להיות גבר רק רוצה לצאת מזהה לא רוצה לחיות בשקר ולא לשקר על אחרים חשבתי לצאת מהבית לטוס או לגור בחוץ אבל לא מוותר על ההורים והחברים וכל דבר עברתי אותו בחיים שלי נפגעתי מכמה אנשים וחשבתי שכל האנשים יודעים עלי והם לא אהבים אותי למרות שאני בחיים לא עשיתי רע לאנשים דווקא להפך תמיד תומך בהם ונותן להם מה שאין לי מכל הלב. מרגיש קצת מסובך עם כל הסיפור שלי הזה אני מודה לך פרופ כל התמיכה ואנחנו חייב להיפגש בזמן הקרוב אני אשמח ולי הכבוד

שלום לך, לפי תיאוריך, נשמע שאתה ביסקסואל. מניסיוני בטיפול בגברים ביסקסואלים אני יכול להעיד שגם עם רקע פחות שמרני הם מתקשים למזג בין שני העולמות, אך בעזרת טיפול הם מתגמשים ומסוגלים ליהנות גם עם אישה וגם עם גבר. ברוב המקרים הם מקיימים קשר זוגי עם אישה ומגיחים למפגשים מיניים מזדמנים עם גברים. כלומר, האישה מספקת צרכים מסוימים ומהווה חוף מבטחים רגשי ועם גברים המגעים הם מיניים בלבד, לרוב חד-פעמיים ומזדמנים ובהם באים לידי ביטוי יצרים "חייתיים" כמו שאתה מתאר. נשמע לי שהסיבה המרכזית לסבל שלך היא הנוקשות והצורך להגדיר דברים בצורה ברורה וחד-משמעית בזמן שהחיים הרבה יותר מגוונים. אתה בהחלט יכול ליהנות משני העולמות אם תאמץ לעצמך (אולי בעזרת טיפול באמת) תפיסת עולם גמישה ורב-גונית יותר ותקבל את יצריך כמו שהם. גם ביסקסואליות וגם אקטיבי-פסיבי הם רצפים שאינם מחייבים בחירה. הצורך להיות נחדר אנאלית אינו מעיד על נשיות, כפי שאתה מתאר. אינך צריך להילחם בזה אך גם לא לעשות "ניסויים" שמקשים עליך. אם וכאשר הצורך יהיה חזק מספיק תהייה מסוגל להרפות ולנסות שוב ואם לא אז לא. יש דברים שנשארים בפנטזיה וגם מפנטזיה בהחלט אפשר ליהנות. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים