תופעה שקשה לי להבין את שורשה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/09/2017 | 16:32 | מאת: מאור

אני בהגדרה הכללית של סקאלת המיניות חושב שאני דומיני. במשך השנים מגיל 15 היו לי קשרים מיניים עם נשים. ומעט מגע בלבד עם גברים בפועל. אבל אני נמשך לא לפי המין אלא לפי המשיכה האישית שנוצרת לאדם. לםעמים זה מראה חיצוני מושך שבהכרות בדבור גורם להתפוגגות המשיגה ולפעמים מעצים. בשני המינים. למרכיב הפיסי יש משמעות ראשונית אבל חד משמעית כן או לא רק לאחר מכן החלק הנפשי רגשי שכלי. מה שנורא מוזר לי שאני רואה בהרבה נשים סוג של אינשיות בעיקר בישראל. לעומת נשים נשיות מאוד באירופה לדוגמא סלביות. זה קשה להגיד אבל נראה לי שללא גל האיפור וצבע בשיער זה סוג של גברים מכוערים. ממש ככה. יש נשים יפות שככל שאני מסתכל עליהן הן כן נראות נשים ממש. גם בגברים יש סוג של גברים מאוד גבריים וכאלה אמורפיים חסר גבריות. הסעיה מאוד בולטת עם נשים בעיקר התקרבות אינטימית. סליחה שזה נכתב ככה אבל זה מה שאני מרגיש כאילו האישה די הרבה שפוגש שללא שיער וכל סימני האבזור הנשי מקבלים ממש גבר מכוער, אני לעצמי קורא לזה לצערי " קופות" לא לגנאי פשוט כך זה נתפס אצלי. בגברים יש כאאלה שללא קשר ליופי הם גבריים גם אם לא תמיד לטעמי עדין גבריים. ויש חסרי הדבר הזה. ושוב זה לא קשור לשרירי או רזה או שמן בכלל. המצב הזה מצד אחד נותן לי תחושה של אותנטיות שמשמעותה שאני מצליח להתייחס לאדם לכשעצמו ללא קשר למין המוגדר מצד שני זה נראה לי מאוד שונה. בפועל רב הקשרים המיניים כמעט כולם עם נשים. אבל ללא השפעה על השוויון בהתיחסות וההרגשה לתופעה של ההגדרה שתארתי. לכן ציינתי בתחילה שאני בלית ברירה בהגדרה הכוללת דו מיני. היית מבקש איזה כיוון והתיחסות לצורת חשיבה והתיחסות שלי שתארתי שלא נתקלתי בכיוון דומה אצל אחרים.

שלום מאור, ציינת שהתחלת קשרים מינים עם נשים בגיל 15 אך לא ציינת בן כמה אתה היום, מה שמקשה במקצת על ההתייחסות. ביסקסואליות טומנת בחובה מגוון רחב מאוד של אפשרויות: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=138 העובדה שהאישיות ולא רק החיצוניות ממלאת תפקיד מרכזי במשיכתך מעידה על בשלות התפתחותית. השאלה מה קורה אצלם אנשים אחרים אינה רלוונטית. מניסיוני המקצועי, השוואות כאלה מולידות רק תסכול. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים