זהות מינית נטיה מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/07/2017 | 10:48 | מאת: יגאל

שלום פרופסור!לפני שנה בערך קרה שנטיה או זהות מינית שלי השתנה פשוט הפסקתי להסתכל על נשים וזה פשוט מדדרדר אני לא יודע מה לעשות.פתאום אני מסתכל רק על גברים אני לא מרגיש טוב מאז שזה קרה .מצב רוח ירוד לפעמים קושי להתקשר עם אנשים.לחצים בראש בלסתות .האם זה משהו שחולף או שאני יצתרך לחיות כך איך מתמודדים עם דבר כזה...היסטוריה מינית שלי רק עם נשים לא הייתי אף פעם עם גבר פשוט המשיכה לנשים נעלמה קמעט לחלוטין ..יש לי חברה עכשיו כשזה קרה לא יכלתי לשכב איתה למרות שלפני הייתי שוכב איתה 4 5 פעמים ביום..כרגע זה המצב..לפניה הייתה לי בת זוג 6 שנים

שלום יגאל, לא כתבת האם ובאיזו מידה נמשכת לגברים עד לפני שנה. על פניו, במגבלות המתחייבות מתשובה דרך פורום באינטרנט וללא בירור מעמיק שמתאפשר רק בשיחה אינטראקטיבית פנים אל פנים, הרושם הוא שמדובר, ככל הנראה, בביסקסואליות. אצל חלק מהביסקסואלים ניתן להבחין ב'סדרתיות', כלומר, בתקופות חיים מסוימות המשיכה לגברים היא הדומיננטית ובתקופות אחרות המשיכה לנשים: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 הואיל ואתה מתאר פגיעה קשה ביחסי המין שלך עם חברתך, יש בהחלט מקום להתייעץ על כך עם איש מקצוע בעל ניסיון בתחום במטרה לחשוב על הסדר שיאפשר לך להמשיך בקשר עם חברתך, אך גם לתת מענה חלקי למשיכתך לגברים. אפשרות נוספת, פחות סבירה במקרה שלך, אך בכל זאת יש לשלול אותה היא הפרעה כפייתית הומוסקסואלית (HOCD) המופיעה בקרב סטרייטים החוששים שמא הם הומואים וחששות אלה פוגעים גם הם בקשר הזוגי עם נשותיהם: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=760 הקושי להתקשר לאנשים בתקופה זו, כמו גם הכאבים בראש ובלסתות, נשמעים כתגובה של הגוף ללחצים שהנושא מעורר, אם כי תמיד כשיש תסמינים גופניים, המלצתי תהייה לפנות בראש ובראשונה לרופא המשפחה, במקרה שלך במיוחד בקשר לכאב בלסתות. לסיכום, המלצתי לפנות לייעוץ אצל איש מקצוע מתחום בריאות הנפש המתמחה בטיפול בנטייה מינית. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים