הומו שמאוהב בסטרייטים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

05/07/2017 | 14:59 | מאת: Hanit

היי גידי, יש לי ידיד שהוא הומו אף פעם לא היה עם אישה וגם אף פעם לא עם גבר. ובאופן תמידי מתאהב בסטיירטים, דבר הגורם לו המון סבל. הייתה גם תקופה שבה היה בדיכאון עמוק וימים שלמים של בכי בהם לא היה מוכן לשוחח עם אף אחד ולצאת מהחדר. אשמח להתייחסותך מה ניתן לעשות..? תודה והמשך יום טוב.

שלום חנית, שכחת לציין את גילו של ידידך, אך העובדה שנמנע ממימוש נטייתו המינית בצירוף התסמינים המצביעים על דיכאון קליני, מצריכים פנייה לאיש מקצוע המתמחה בטיפול בנושא. משיכה מינית של הומואים לסטרייטים והתאהבות בהם היא תופעה שכיחה גם בקרב הומוסקסואלים פעילים שמקבלים את נטייתם המינית ומממשים אותה, משום שהדימוי של גבר סטרייט נחשב גברי יותר בעיני הומואים רבים, אך במצב של ידידך הדבר מעיד על חוסר קבלה של הנטייה המינית על רקע הפנמה של דעות קדומות שליליות נגד הומוסקסואלים וכתוצאה מכך התפתחות דיכאון. הפני את ידידך לטיפול מקצועי. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים