שאלה בנושא לבטים בנטייה המינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/01/2017 | 14:16 | מאת: יוסי

שלום ד״ר, אני חושש שאני חולה HOCD. אני עושה טקסים מסויימים שמוכיחים לי שאני סטרייט מצד אחד,ומצד שני תמיד מתעוררות שאלות עקב כל בדיקה ואני חוזר על הטקסים(לא אפרט עליהם).כל פעם שאני נתקל בגבר בלי חולצה וכיו״ב,אני בודק שאין לי זקפה.אני לא הייתי מגדיר את עצמי הומופוב,אחד החברים הכי טובים שלי כרגע הוא הומו,אך אני כן נרתע מיחסים הומוסקסואליים וכל פעם שאני נתקל במשהו כזה אני הולך לבדוק שאין לי זיקפה,בדיקות כאלה הן בין הטקסים שאני עושה.חשוב לציין שיש לי אובססיות דומות גם כלפי המראה החיצוני שלי(למרות שעמוק בראש אני מבין שאני נראה טוב) וגם כלפי המצב החברתי שלי(אני מאוד פרנואיד).בכל מקרה דיברתי לפני כמה ימים עם ידידה טובה שלי וסיפרתי לה על חלק מהדברים הנ״ל.הידידה לא הביעה עניין רב וישר אמרה שכנראה אני הומוסקסואל או ביסקסואל בארון,לפחות מעט ביסקסואל. היא הצליחה מאוד להטריד אותי ואני כבר לא יודע מה אני ותדירות הטקסים גדלה,למרות שעמוק בפנים אני יודע שאין סיכוי שאני אהיה אם גבר,אבל אני כבר לא יודע אם זאת האמת,או שזה בגלל ההומופוביה וההתעסקות הזאת מאוד מטרידה אותי בימים האחרונים. מה לדעתך אני? איפה אוכל לקבל טיפול?(המחלה לא מאוד ידועה) האם אוכל לקבל טיפול אצלך? אודה לך אם תענה. בתודה,יוסי

שלום יוסי, רוב הסיכויים שאתה צודק באבחנתך. אשמח לעזור. כתובת האתר שלי נמצאת בחתימה ובאתר מייל ומס' טלפון. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים