שאלה בנושא מחלות כלי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/09/2006 | 09:09 | מאת: גילברט

שלום לרופא , הנני בחור בן 45 . מאובחן מזה כחצי שנה עם אבחנה נאורולוגית - חשד - SPINOCEREBBELAR ATAXIA . אבל הנאורולוגים אינם בטוחים באבחנה . יתכן ואעבור בירור בקשר לקיום מחלת כלי דם . הסימפטומים שלי כוללים בעיקר - חוסר קואורדינציה , וחוסר שיווי משקל . וגפיים תחתונות כבדות ( אבחנו בבדיקת מעוררים פוטנציאלים - מענים קורטיקלים מוארכים , ואמפליטודה נמוכה בגפיים התחתונות ) . רציתי לדעת איזה מחלת כלי דם יכולה לגרום לסימפטומים אלה ? ואם ישנה מחלת כלי דם , האם יש טיפולים מקילים ?. לצערי אם מדובר באבחנה נאורולוגית של מערכת העצבים המרכזית אין הרבה טיפולים ( בבדיקות MRI ראו - דלדול קל במוחון ובפונס . וחוט מדולדל ) . בברכה גילברט

כבדות ברגלים עלולה להיגרם ע''י אי ספיקת ורידים, והבדיקה לכך הנה דופלקס ורידים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם