d.v.t

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/08/2006 | 12:31 | מאת: עידית

אני בת 43 לפני 3 חודשים בחודש תשיעי להריון ראשון ב07/05/06 גילו שיש לי d.v.t. ברגל שמ' מאחורי הברך טופלתי בקלקסן 60 מ"ג פעמיים ביום עד הלידה . לאחר הלידה הורידו לי את המינון ל60 מ"ג פעם ביום .אך הכאבים ברגל עדיין נימשכו לאחר כחודש וחצי 15/06/05ב-u.s לא מצאו את הקריש באחורי הברך אך מצאו חסימה באזור המפשעה ובנוסף נימצא נוזל מוגבר בפרק הירך באותה הרגל כיום אני מטופלת בקומדין. בנוסף בצעתי בדיקת M.I.R ובבדיקה גילו בנוסף לנוזלים בפרק הירך שהיה לי אוסטופורוזיס חולף כתוצאה מההריון. בדיקת קרשיות יתר תקינה כמה זמן יש לקחת קומדין ? האם זה לכל החיים ? ואיך יכל להיות שהקריש מאחורי הברך נעלם והופיע חדש באזור המפשעה? והאם מותר לי ללכת לים המלח ןלעשות אבטיות חמות?

DVT הנה בעיה כרונית. ניתן לראות שינויים ודינמיקה לאורך הוריד הפגום. ניתן ללכת לים המלח. בד''כ צריך קומדין ל6 ח'. ממליץ שתבצעי בירור לקרישיות יתר [טרומבופיליה ] אצל המטולוג מומחה לקרישה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם