רגליים כואבות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/06/2006 | 12:43 | מאת: ציפי

הנני בת 44 סובלת מלחץ דם הרבה זמן מטופלת בכדורים נורמיטין 50 מ"ג ,ניפדיפין 30 מ"ג,סימבקור 10 מ"ג,הקסאקפרון[סובלת מהתנפחות בלשון},לאחרונה התחלתי לסבול מרגליים{קרסולים} נפוחות כאילו הדם לא זורם, זה קורה איך שאני קמה בבוקר, במשך היום לא כל כך {אני עובדת לרב בישיבה} ,לאחר הצהריים שאני עומדת יותר מדי או אפילו בישיבה,רק שאני שוכבת ומרימה הרגליים ,הנפיחות יורדת ,אני מרגישה כמו נמלים,כאילו שמשהו מושך בפנים, אשמח אם תעדכן אותי למי לפנות ומה הבעיה בכללי, כמו כן רופאת המשפחה הציעה לי לקנות גרביים אלסטיות האם זה יעזור???? תודה רבה

ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגליים בשאלה של אי ספיקת ורידים) varicose veins insufficiency אם אכן תימצא בעיה, ניתן לטפל באמצעות סקלרוזציה מונחית סונר או ultrasound guided sclerotherapy israel

מנהל פורום ורידים וכלי דם