סחרחורות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/06/2006 | 22:04 | מאת: רינה

שלום! אני בת 29 . 3 חודשים אחרי לידה. חודש וחצי אחרי לידה התחילו לי סחרחורות. עשיתי כל הבדיקות אפילו הגעתי למיון, עשיתי בדיקת CT ראש -תקינה. עשיתיבדיקת עיניים וגם יצא תקין. א.א.ג גם תקין. עשיתי גם דופלקס-תקין. אבל מצבי לא משתפר. עדיין יש לי סחרחורות, ותחושה של לחץ בעיניים וליד האף, כאילו עומד לרדת לי דם מהאף.וכאבים בעור של הראש. בדיקות דם גם תקינות. לפעמים אני מרגישה כמו דופק. מה זה יכול להיות?

ממליץ שתפני שוב לבירור א.א.ג בשאלה של בעית סינוסים או באיבר שיווי המשקל. בנוסף הייתי פונה לחוות דעת נוירולוג נוסף.

מנהל פורום ורידים וכלי דם