כאבים בזרוע בעקבות תרומת טסיות דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/02/2015 | 22:59 | מאת: ליאור

שלום רב, לפני למעלה מחודש תרמתי טסיות דם בבנק הדם ברמב"ם. חוברתי למכונה בזרוע שמאל. גם במהלך התרומה היו כאבים (לחץ של השאיבה) ובמידה פחותה הם נמשכים מאז היום בבוקר שאלתי אותם אם מוכרת להם תופעה כזאת ונענתי בשלילה. הם ייעצו שאפנה לאורטופד בבנושא. חשוב לציין שהכאב הופיע עם התרומה. האם מוכרת לך תופעה שכזו? ומה ניתן לעשות? בתודה ליאור ענבר

שלום בהחלט ייתכנו כאבים בעקבות שטף דם או קריש דם בווריד שלוחצים על עצב שעובר בשכנות. לרוב יש שיפור הדרגתי במשך מס' שבועות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם