בעיה בדם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/08/2014 | 04:47 | מאת: נינה

שלום, אני מקווה שזה פורום מתאים כי פורום המוטולוגיה נסגר. בעקבות חיסון הפפילומה התחלתי להרגיש רע במשך כ 3 שבועות, ופתאום היה לי עלייה של חום והרגשה מאוד רעה, ביצעו לי בדיקות דם ויצא לימפוציטים נמוכים. הרופאה סברה שזה בגלל שפעת. לאחר מכן ביצעתי היום שוב בדיקות כלליות בארץ והלימפוציטים עלו, אך WBC ירד ויש 2 הערות מדאיגות: Remark 1 Giant PLT Remark 2 PLT anisocytosis שוחחתי עם רופא המשפחה והוא אמר לחזור על בדיקות דם בעוד שבועיים ולא אמר כלום על ההערות האלה. מה המשמעות של זה? תודה, נינה

שלום לך פורום זה אינו עוסק בשאלה ששאלת. ממליץ שתפני את השאלה למומחה לרפואה פנימית או לאימונולוג

מנהל פורום ורידים וכלי דם