ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/06/2014 | 13:16 | מאת: מבולבלת

אני בת 51 גבוה ועוסקת בספורט. רגל שמאל שלי מלאת ורידים כבר 25 שנה בערך ללא סיבוכים כלשהם. עברתי נתוח לא מוצלח במיוחד לפני 15 שנה. ברגל וריד נפח שיורד מאזור המפשעה לגובה שליש ירך.נפוח אך אינו כואב. שוק הרגל מלא וורידים שאחד מהם נפוח ומפתל..כמו כן קרסול הרגל וגב כף הרגל מלאים נימים או ורידונים קטנים. ברצון לטיפול הלכתי לקבל יעוץ מכמה רופאים שאמרו שרק הזרקת קצף תועיל. אך רק פרופסור אחד טען לטיפול לייזר בוריד הפנימי(בעייתי) בשילוב הזרקות קצף לרידים הקטנים. ההסבר שלו שחייבים לטפל בוריד הראשי כדי שהטיפול בקטנים יהיה יעיל נשמע לי הגיוני..אך לפי מה שאתה כותה כאן אני שוב כבר לא בטוחה מה נכון

שלום לך לפי תיאורך הבעיה שיש לך תגיב באופן הטוב ביותר לטיפול בהזרקות מונחות אולטרהסאונד כמובן בתנאי שהרופא שמטפל צבר נסיון רב . לגבי הלייזר, ממש איני ממליץ כי אינו פותר לרוב את כל הבעיה וגם לא מתאים בחלק גדול של המקרים בשל וורידים מפותלים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם