חוסר תחושה ברגל ימין וחלק מצד גוף ימיני

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/04/2014 | 18:46 | מאת: אירנה

החוסר התחושה התחיל לפני שנתיים.זה התחיל בנירמול בכל הרגל שקדם לזה כאב חזק בשוק הימני בזמן המנוחה בלילה. במשך התקופה הזאת פניתי לניורולוג, לאורטופד וגם לכירורג כלי דם ועשיתי את הבדיקות הנדרשות ללא ממצא כלשהו. חוסר התחושה מורגש אצלי יותר כשמזג האוויר חם יותר. אני חייבת לציין שכרגע עושה סדרה של טיפולים בדיקור סיני אבל לא כל כך עוזר לי אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי. בברכה אירנה

ממליץ שתעברי גם CT של עמוד שדרה תחתון בשאלה של לחץ על עצב תחושתי המוביל לרגל וכן תתייעצים עם נוירולוג ואורטופד נוסף

מנהל פורום ורידים וכלי דם