נקודות חומות- סגולות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/02/2014 | 23:32 | מאת: לילך

שלום, אני בהריון שני בשבוע 14. לפני כ -3 שבועות הבחנתי בנקודה חומה סגולה בשפה בפות. מאז הופיעו עוד 4 נקודות קטנות (4 בשפה אחת ועוד אחת הופיעה היום בשפה השנייה). זה מזכיר נקודות חן ורובן ממוקמות מעל או סמוך לוורידים. אין לי כאבים/ גרד. מה זה יכול להיות? האם זו תופעה ידועה שקורת בהריון? (בהריון ראשון לא היה לי). העניין די מלחיץ כי כמות הנקודות מתרבה ויש לי תור לרופא נשים רק בעוד כשבועיים.... האם לגשת לרופא באופן מיידי? תודה, לילך

שלום לך ייתכן שמדובר בנפיחות של ענפים של וורידים או בעיות אחרות קרישי דם קטנים. ממליץ שתפני בשלב ראשון לבדיקה אצל הגינקולוג שלך או אחר

מנהל פורום ורידים וכלי דם