קרישת דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/01/2014 | 12:46 | מאת: מסורת

בבדיקות דם התוצאות 1.43 1.45 הוראה שקיבלי להעלות מ-29 ל35 שבועי. הבעיה קימת מספר שנים.כולל אשפור בבית חולים.כמו כן הוראה ללכת בגרב אלסםית מעל הברך באופן קבוע מאחר ויש נפיחות ברגל שמאל.אודה לכם על היתיחסותכם להמשך טיפול קבוע.

אני מניח שהתכוונת לתשובת INR למרות שלא ציינת זאת בשאלתך, הערכים הרצויים הם בין 2 ל4 בד''כ. הדרך הטובה ביותר להגיע לכך היא לבצע בדיקות דם חוזרות תחת מעקב הרופא המטפל שמשנה את המינון בהתאם לתוצאות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם