שאלה לגבי כתם דםמעך כרית האצבע

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/12/2013 | 19:10 | מאת: נינה רוטנברג

שלום,באופן מפתיע הבוקר כרית האצבע בכף היד בחלק הפנימי,כרית -לא גב היד-קיבלה צבע כחול-סגול שנראה כשטף דםמפנימי. אני לא יודעת מה זה. אני בת כ-70 ומקבלת קסרלטו 10 נוגד כרישה מזה שנים. אודה להתייחסותך בהקדם. בברכה,נינה רוטנברג 035230423 [email protected]

שלום ייתכן שמדובר בשטף דם שלרוב אין לכך כל חשיבות ונספג מעצמו כעבור מספר שבועות אבל יש מצבים בהם כיחלון כפי שתיארת נגרם מתסחיף שסתם עורקיק. לפי כך ממליץ לפנות לבדיקת רופא המשפחה בשלב הראשון.

מנהל פורום ורידים וכלי דם