תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/04/2013 | 12:22 | מאת: שרונה

p114pppשלום . אני בת 38 בריאה בדרך כלל . בעלת משקל עודף של כ- 15 ק"ג. אני אמורה לעבור ניתוח. לקראת הכנה לניתוח קיבלתי מס' בדיקות דם. הכל היה תקין מלבד הערכים הבאים : GOT = 40 PT-INR = 0.68 PT-SEC = 10.8 PT% = 100 APTT-SEC = 38.8 מה המשמעות של ערכים אלו? האם הם מהווים מניעה לניתוח (פתיחת בטן)? מה עלי לעשות ? תודה

שלום מדובר בתפקודי כבד וקרישה שאם לפי ערכי המעבדה בה בוצעו הם בנורמה כפי שנראה אז אין מניעה מלעבור הניתוח.

מנהל פורום ורידים וכלי דם