פקקת?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/03/2013 | 15:41 | מאת: עדי

מזה יומיים כאב בשוק האחורית השמאלית, האיזור אינו נפוח או אדום- תחושה של שריר תפוס. ברקע: אנמיה ותלסמיה מיינור. האם העובדה כי אני ישנה כל לילה סביב 10-11 שעות יכולה לגרום לכאב זה? או למצב של פקקת בורידים

שלום לך כאבים כפי שאת מתארת עלולים לנבוע מסיבות שונות הקשורות בבעיות שרירים, מפרקים וגם וורידים. על מנת לשלול פקקת וורידים ממליץ על בדיקת אולטרהסאונד וורידים. אם נשללת בעיית וורידים ממליץ לפנות לבדיקת אורטופד

מנהל פורום ורידים וכלי דם