חשמל לאחר מעקף

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/02/2013 | 15:05 | מאת: rico

עברתי מעקפים ברגל שמאל לפני כחודש לאחר 11 יום אישפוזשוחררתי יש לי בלי סוף כמו חשמל ברגל המנותחת כמובן עם כאבים עזים מאוד אחלמה איטית מאוד עדיין עם אליכון יש ימים שבקושי יכול ללכת כמו היום שלחו אותי לעשות ct אנגיו מה עושים??? ממה זה קורה? איך אפשר ליתקדם?? תודה!

שלום לך קרוב לודאי שנגרמה פגיעה בעצב תחושתי במהלך הוצאת הווריד מהרגל לצורך המעקפים. פגיעה מסוג זה יכולה להשתפר מעט עם הזמן אך לרוב לא חולפת לחלוטין. בקשר לקושי בהליכה והעזרות בהליכון, זהו מצב שלא צריך להיות בעקבות הניתוח הנ''ל ולכן ממליץ על בדיקת מומחה לכלי דם

מנהל פורום ורידים וכלי דם