סימנים כחולים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/12/2012 | 22:08 | מאת: בר

שלום דר בת 20, בחודש האחרוון סובלת מעייפות ותשישות הרגשה כללית רעה, לאחר בירור בדיקות דם חשד למחלת הנשיקה כי התקבלו ערכים גבוהים, שמתי לב שבשבוע האחרון יש לי 4 סימנים כחולים סמוכים זה לזה 2 בימין ו2 בשמאל באותו האיזור, היום הם כמעט נעלמו ..והופיע מאחורי הרגל עכשיו עוד סימן כחול גדול כמו מכה ..ולא זכור לי שקיבלתי מכה, כדרך אגב להרגשתי החודש בדקו גם המטולוגיה בדם ספירת דם שיצאו תקינות ..לפני 4 חודשים בערך ביצעו לי בדיקה לקרישה שיצאה תקינה, לפני שנתיים נתקלתי בזה גם והבדיקות תקינות , יש מה לבדוק אם ההמטולגיה תקינה? והאם יכול להיות שזה מלבישת גרביון עבה? אולי עוצר תדם?אציין כי בחודש האחרון היו לי הרבה פעמים כאבי רגליים מעין זרמים..תשובתך תודה

שלום את מתארת הופעת שטפי דם שלרוב אין להם משמעות. בכל אופן, מציע שתפני לרופא המשפחה שיבדוק אותך וכן שיבקש משטח דם בנוסף לבדיקות הדם השגרתיות שגם ממליץ לשלוח שוב.

מנהל פורום ורידים וכלי דם