דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/11/2012 | 03:14 | מאת: ילנה

שלום האם נפיחות וכאבים ביד וכתמים סגולים יכול להעיד על dvt ומה הסיכונים?

הסימנים שתיארת יכולים להתאים לשטף דם תת עורי, תסחיפים בעורקים הגורמים לאיסכמיה = חוסר אספקת דם לעור ויש גם אפשרות לDVT. ממליץ שתעברי בדיקה ע''י מומחה לכלי דם

17/11/2012 | 12:09 | מאת: ילנה

שלום דוקטור תודה על תשובתך הסימנים שתיארתי לך נעלמו האם יש אפשרות שזה יכול לעבור ליד השניה? כי גם הרופאים חושדים שזה קריש דם הופנתי למיון אך לא נגשתי להיבדק בגלל המצב הביטחוני

לא סביר שיעבור ליד השניה אבל תמיד קיימת אפשרות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם