קריש דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/09/2012 | 08:51 | מאת: ..

שלום, אם בעבר בעקבות תאונת דרכים קטלנית אחת הפגיעות הייתה בראש והיה לי קריש דם...ובחודש האחרון ממששש כואב לי הראש באיזור בו נפגעתי בראש בתאונה ואני שותה ואוכלת נכון אך עדיין יש לי כאבים וסחרחורות חזקים ביותר. מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה אוכל לעשות כדי לפתור את הכאבים?

שלום חסרים פרטים כגון לפני כמה זמן היתה התאונה, היכן היה המיקום המדוייק אז של קריש הדם ומה היו הסימנים שסבלת מהם אז בעקבות התאונה. בכל מקרה, ממליץ לפנות לרופא המשפחה על מנת שישקול צורך בבדיקת CT מוח גולגולת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם