רגליים נפוחות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/08/2012 | 18:29 | מאת: עומר

שלום מזה כשבועיים יש לי רגליים נפוחות מאוד מהברך ובעיקר ברגליים. חזרתי מחופשה בחו"ל ובטיסה הרגשתי שהרגליים ממש מתפוצצות מלחץ ולכן כל הטיסה הסתובבתי כדי שהרגליים לא יירדמו . עשיתי בדיקות דם כלליות כולל בלוטת התריס והכל יצא תקין. עשיתי דופלר ורידי רגליים וכן אקו לב שג"כ יצא תקין . למרות שכל השבוע אני משתדל להרים רגליים ככל שניתן וגם קומפרסים אין כלל שיפור והרגליים שתיהן נפוחות מאוד . מה המלצתך להמשך טיפול ובכלל . איך ניתן להוריד את הנפיחות ? תודה

שלום לך על מנת לתת לך תשובה אמינה צריך לבדוק את הרגלים. יש אפשרות בינתיים גם ללכת עם גרב אלסטי עד גבה הברך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם