תחושת נימול ו"הרדמות" של היד לאחר הזרקת חומר טשטוש

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/07/2012 | 05:07 | מאת: שירה

לפני 7 ימים הזריקו לי חומר מטשטש לוריד במהלך בדיקת גסטרוסקופיה. כשהוציאו את החיבור מן הוריד היה דימום תת עורי קל שלא נראה יותר. בימים האחרונים ישנה תחושת נימול קלה באותה היד, וכאב קל כמקום הדקירה, כאילו היא בוצעה רק אתמול... האם זוהי תופעה נורמלית? תודה

שלום ייתכן שנוצר קריש דם תת עורי שלוחץ על עצב שעובר לידו וגורם לנימול. לרוב התופעה נסוגה בהדרגה אך אם רואה שתוך שבועיים עדיין נוכחת, גשי לבדיקת רופא המשפחה בשלב ראשון.

מנהל פורום ורידים וכלי דם