אי ספיקת וריד הספון הארוך ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/06/2012 | 10:43 | מאת: זהבה

אני אישה פעילה בת 80. מזה כשנה שוק רגל שמאל שלי כואבת, נוקשה ומקשה עלי את ההליכה (כמו הרגשה של הרמת משקולת). בבדיקת שערכתי נמצא, כי יש לי אי ספיקה לכל אורך וריד הספון הארוך (gsv) ברגל זו. רופא כלי דם עימו התייעצתי הורה לי לגרוב גרבי לחץ. הגרביים אמנם מקלות במעט, אך מצב הכאבים הורע מאד לאחרונה, דבר שפוגע לי מאד באיכות החיים. האם הטיפול בהזרקת קצף מונחית אולטראסאונד יכול לסייע במצבי או טיפול אחר שאינו ניתוח?

שלום לך. הטיפול בהזרקות בהחלט יכול לפתור את הבעיה ביעילות גדולה משל ניתוח בתנאי ונעשה בהנחיית אולטרהסאונד ובתנאי שנעשה על ידי רופא מנוסה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם