וריד בולט במצח

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/04/2012 | 01:32 | מאת: אלעד

דר' שלום רב ! לאחרונה הופיע לי וריד בולט באזור שבין המצח לרכה, בנוסף החלו לי כאבי ראש מהמצח והרכה שמקרינים לשאר חלקי הראש כמו כן כאבי הראש מלווים בלחץ בעינים ובאזור המצח. אשמח לקבל חוות דעת ואת סוג הרופא המומחה שאוכל להיוועץ בו בתודה

שלום. ייתכן שאין זו בעיה רפואית אבל צריך לשלול קיום דלקת בכלי הדם הנקראת טמפורל ארטריטיס. ממליץ שתפנה לרופא המשפחה שישלח בדיקות דם [שקיעת דם ו CRP ) ויחליט לפי התשובות על המשך בירור.

מנהל פורום ורידים וכלי דם